Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Meldpunt

Welkom bij het meldpunt van het Amadeus Lyceum. 

Het is belangrijk dat wij ons allemaal veilig voelen in en rondom het Amadeus Lyceum. Heb je te maken met een ongewenste situatie? Meld dit door onderstaand formulier in te vullen zodat wij met je melding aan de slag kunnen.  Door een melding te maken kun je voorkomen dat er iets ernstigs gebeurt. 

Wie kunnen er melding maken?
Iedereen kan zijn klachten/signalen delen: leerlingen, ouders, collega's, buurtbewoners, winkeliers enz.

Waarover kan ik een melding maken?
(Vermoedelijke) ongewenste situatie (of zorgwekkend gedrag) die een negatieve invloed heeft op de sociale en/of fysieke veiligheid.
LET OP: het meldpunt is niet bedoeld om levensbedreigende situaties te melden. 
Bij spoed bel je het alarmnummer 112.

meldpunt-knop.png

Wat gebeurt er met je melding?
Je melding wordt vertrouwelijk behandeld door de meldpuntcoördinatoren. Mochten we meer informatie van je nodig hebben, kan het zijn dat de coördinator contact met je opneemt. De persoon over wie het gaat zal niet zonder toestemming van jou weten dat jij de melding hebt gedaan. 

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail als wij de melding gelezen hebben. Hierna onderzoeken we de melding intern en ondernemen we, indien nodig, actie. Na afhandeling van de melding ontvang je nog een afsluitende mail.  Vanwege de privacywetgeving kunnen we geen informatie verstrekken over de voortgang en afhandeling van de melding. 

Wij streven ernaar om de melding uiterlijk op de eerstvolgende werkdag in behandeling te nemen.  Bij gebruik van een nep/foutief emailadres, kunnen we de melding helaas niet in behandeling nemen.