Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Werken bij

Waarom werken bij het Amadeus?

Werken bij het Amadeus betekent net even anders werken. Niet voor de klas staan, maar instructies geven in een domein. Niet voorzeggen, maar meedenken.

Werken bij het Amadeus is interessant voor iedereen die leerlingen wil begeleiden op een coachende manier. Die houdt van intensief samenwerken. En van creatief (mee)denken over goed onderwijs in een inspirerende omgeving.

Op het Amadeus willen we leerlingen namelijk meer meegeven dan een diploma. We willen de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot actieve, zelfstandige en onderzoekende mensen. Met oog voor anderen en de wereld om zich heen en met een idee van wie ze zijn en wat ze kunnen.

Dat doen we door onderwijs te bieden dat net even anders is. Juist omdat niet iedereen hetzelfde is. Op deze website lees je hoe en waarom we dat doen.

Past de Amadeus cultuur bij jou? Bekijk dan snel onze vacatures.