Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Groep 8

Welkom op het Amadeus

Op het Amadeus werken we anders dan op veel andere middelbare scholen. Ons (cultuur) onderwijs helpt je om creatief te denken en zelfstandig te werken. Hier leer je om zélf met oplossingen te komen, te onderzoeken wat jij interessant vindt en te ontdekken hoe anderen de wereld beleven.

Samenwerken

op de “Amadeus manier”

Natuurlijk krijg je alle begeleiding die je nodig hebt om op de “Amadeus manier” te leren werken. Niet alleen van je mentor, maar ook van andere leerlingen: op het Amadeus helpen we elkaar.

Het Amadeus biedt je de ruimte:

  • * om te ontdekken waar je goed in bent en gelukkig van wordt.
  • * voor creativiteit en eigen inbreng.
  • * om samen én zelfstandig te (leren) werken, op jouw manier.
thumbnail-grid-1.jpg

Past het Amadeus bij jou?

Heb je vmbo TL-, havo-, atheneum- of gymnasiumadvies? Wil je zelf bepalen hoe je leert en zelf je werk (leren) inplannen? En vind je het leuk om samen te werken en veel bezig te zijn met creatieve vakken? Dan zijn jij en het Amadeus waarschijnlijk een hele goede match…

Bekijk onze filmpjes op YouTube en kom meer te weten over het Amadeus!

Net even anders

Op het Amadeus werken we niet in lokalen, maar in domeinen. We hebben geen docenten, maar experts. Zelfstandig werken? Dat doe je op je eigen laptop. Hier lees je precies hoe het werkt op het Amadeus. En wat onze school net even anders maakt.

Anita rector Amadeus Lyceum

"Door de aandacht te richten op wat goed werkt en te onderzoeken hoe je dat kunt versterken, worden leerprocessen niet alleen effectiever maar ook leuker."

Anita
100103678-002-.jpg

Hoe groot was het slagingspercentage de afgelopen jaren?

94%

VMBO TL

96%

havo

97%

vwo