Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Aanmelding 2023 Amadeus Lyceum

 

Er hebben zich dit jaar 341 kinderen aangemeld bij het Amadeus Lyceum. Daar zijn we erg blij mee.

Dit betekent echter ook dat we een aantal aangemelde leerlingen moeten teleurstellen, want het aantal plaatsen dat we beschikbaar hebben voor nieuwe leerlingen is 330. We loten op de havo-afdeling. Dat houdt in dat aangemelde leerlingen met een havo of havo/vwo-advies van buiten de regio Utrecht niet mogen worden geplaatst.

De loting vindt morgen - donderdag 30 maart - onder toezicht van een notaris plaats. Het plaatsingsbesluit wordt om uiterlijk 17:00 uur in Onderwijs Transparant verwerkt. Ouders krijgen hiervan veelal een melding en ook de basisscholen kunnen het plaatsingsbesluit inzien. Daarnaast versturen we donderdag 30 maart een brief naar alle aangemelde leerlingen. Deze brief zullen alle aangemelde leerlingen naar verwachting op vrijdag 31 maart 2023 in de loop van de dag ontvangen.

We zijn ons ervan bewust dat dit voor een aantal leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) een teleurstellend bericht is en dat spijt ons. We hadden het graag anders gezien.

Anita Swenneker

Rector

 

Op onze website onder ‘groep 8’ staan antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan mag je mailen naar: plaatsingscommissie@amadeuslyceum.nl.