Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

p1230109.jpg

Open Avond

27 januari 2023

Ben jij nieuwsgierig naar het Amadeus?
Kom kennismaken met ons schoolgebouw, de medewerkers, de leerlingen en ons onderwijs!

Doe mee aan een proeflesje, laat je rondleiden of kom luisteren naar één van de presentaties waarin we vertellen over ons schoolconcept.

Inschrijven voor de open dag is niet nodig.

We zien je graag!
De open avond zal plaatsvinden van 18.00 uur - 21.00 uur.

Open Ochtend

28 januari 2023

Ben jij nieuwsgierig naar het Amadeus?

Inschrijven voor de open dag is niet nodig.

We zien je graag!
De open ochtend zal plaatsvinden van 10.00 uur - 13.00 uur.

Zit je in groep 8 en heb je een vraag voor onze leerlingen?

Stel ‘m via WhatsApp! Stuur een berichtje en een leerling van onze leerlingenraad geeft zo snel mogelijk antwoord!

Open lesmiddag 2

01 februari 2023

De inloop is vanaf 13.15 uur en de lessen starten om 13.30 uur.
Het ontvangst is in onze binnentuin (de aula) die te bereiken is door via de fietsenkelder naar binnen te lopen. De middag is tussen 15u en 15.30u afgelopen.

In het kader van duurzaamheid zullen we dit jaar zoveel mogelijk digitaal werken.
Het is daarom fijn als uw kind een mobiele telefoon met wat data bij zich heeft.

Mocht dit een probleem zijn zorgen wij uiteraard voor een passend alternatief.
We hebben er zin in en kijken er naar uit om uw kind te ontmoeten!

Na inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail, er wordt hierna géén mail met extra gegevens meer toegestuurd.

Inschrijven is verplicht.

Inschrijven via de 'Open dagen' app.

Hoe werkt het?
1. Download* de Open dag app van de appstore of Playstore.
2. Zoek Amadeus Lyceum.
3. Schrijf je in via het menu 'activiteiten' - open lesmiddag 2

Schakel je push-meldingen in zodat je niks van eventuele wijzigingen in het voorlichtingsprogamma hoeft te missen!
Mocht het downloaden van de app een probleem voor u zijn, neem dan contact met ons op.

Open dagen

Kom de sfeer proeven, bekijk de bijzondere lokalen, ontmoet leerlingen én het team en ontdek wat het Amadeus nét even anders maakt.

Wat MOET je nou écht weten over het Amadeus?

We hebben ons best gedaan voor jullie om 'on demand' alle info over het Amadeus online beschikbaar te maken.
Bekijk onze social media om meer over de school te weten te komen.

Wat je écht MOET weten over onze school hebben we voor je gebundeld in een afspeellijst op YouTube.

Deze lijst heet 'Wat je echt MOET weten over het Amadeus'.

Kijk gerust ook naar alle andere video's op YouTube.

Veel kijkplezier!