Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Open dagen

Kom de sfeer proeven, bekijk de bijzondere lokalen, ontmoet leerlingen én het team en ontdek wat het Amadeus nét even anders maakt.

Schrijf je in via onze Open dag app

Dit jaar gaat het inschrijven voor onze activiteiten net even anders dan wat je van ons gewend bent. We maken gebruik van de Open dag app om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden van eventuele wijzigingen.

Hoe werkt het?
1. Download* de Open dag app van de appstore of Playstore.
2. Scan de QR-code op onze website, flyer of poster of zoek Amadeus Lyceum.
3. Ontdek onze school en schrijf je voor activiteiten in via het menu 'activiteiten'.

Schakel je push-meldingen in zodat je niks van eventuele wijzigingen in het voorlichtingsprogamma hoeft te missen!

Mocht het downloaden van de app een probleem voor u zijn, neem dan contact met ons op.

amadeus-lyceum.jpeg

Informatieavond ouders groep 8

04 november 2020

whatsapp-image-2020-10-09-at-11.27.17.jpeg

Informatieavond van 19.00 - 21.00 uur.

Aanmelden is verplicht en u doet dit via onze 'Open dag app'.

voorgevel-5.jpg

Open avond

21 januari 2021

UPDATE 4 januari:
Naar aanleiding van de lockdown zijn we helaas genoodzaakt de open avonden af te lassen. Wij vinden het enorm jammer dat we geen leerlingen in de school kunnen uitnodigen. Maar gezien de strenge maatregelen kunnen we niet anders dan toch over te gaan op een online programma voor kinderen van de basisschool.

Voor de ouders hebben we een online programma van 18.00 – 20.30 uur.
Ouders kunnen via YouTube kijken naar de Amadeus TV Show LIVE vanuit het schooltheater.
Tijdens deze show schuiven verschillende sprekers aan tafel aan om vertellen over de school.

Voor de kinderen bieden we op deze avond veel verschillende online lesjes aan. De gezamenlijke aftrap is om 18.00 uur via YouTube.
Het blokkenschema van deze lessen en de links ontvang je na inschrijven.
De inschrijving voor deze avond komt rond 6 januari online te staan in de 'open dagen app'.

Omdat de open lesmiddagen een week later gepland zijn gaan we kijken of het op een andere manier toch mogelijk is om kinderen de school te laten zien. Echter kan het zijn dat dit dan nog steeds niet mogelijk is. We gaan goed nadenken over de mogelijkheden en zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

Zit je in groep 8 en heb je een vraag voor onze leerlingen?

Stel ‘m via WhatsApp! Stuur een berichtje en een leerling van onze leerlingenraad geeft zo snel mogelijk antwoord!

p1230109.jpg

Open avond 2

22 januari 2021

UPDATE 4 januari:

Voor de ouders hebben we een online programma van 18.00 – 20.30 uur.

Het blokkenschema van deze lessen en de links ontvang je na inschrijven.

p1230089.jpg

Open lesmiddag 1

26 januari 2021

UPDATE 8 januari
Naar aanleiding van de lockdown hebben we besloten ook de open lesmiddagen online aan te bieden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om een leuk en interactief programma aan te bieden. De inschrijving voor deze middag zal uiterlijk 15 januari open gezet worden. Dit kunt u dan doen via de open dagen app en op dezelfde manier als voor onze open avonden.

Open lesmiddag 2

03 februari 2021